M&A

Als een van de eerste corporate nichekantoren in Nederland bepalen wij nog steeds de trend. Met doelgericht advies, waarin de business van onze klanten centraal staat. We adviseren kopers, verkopers, management en andere stakeholders bij (inter)nationale fusies en overnames in tal van sectoren.

Persoonlijk en pragmatisch

CORP. combineert gespecialiseerde knowhow met een persoonlijke en pragmatische aanpak. Tijdens het gehele proces kunt u rekenen op de volle aandacht van een toegewijd partner die u doortastend adviseert en snel reageert.

CORP. staat garant voor direct, duidelijk en no-nonsense advies dat focust op de risico’s en kansen die er écht toe doen. Zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wij werken in kleine teams (een partner met een ervaren medewerker) waardoor u verzekerd bent van de meest (kosten)efficiënte aanpak.

Bij CORP. doen we alleen waar we goed in zijn; voor andere expertises werken we samen met gespecialiseerde partners.

Contact

Wilt u weten wat onze M&A specialisten voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag.

Justin van Angelen

Diederik Baas

Paul van den Belt

Eric de Best

Max Koene

Jim Koster

Max Oosterom

Track record

Onze advocaten zijn ervaren specialisten met een bewezen track record in de corporate praktijk. Bekijk hier onze cases.

Bijzondere focus

Private Equity & Venture Capital

CORP. is gespecialiseerd in Private Equity. We adviseren over alle transacties in de life cycle van een onderneming, van financieringsrondes, buy-outs en add-ons tot exits. Tot onze cliënten behoren vooraanstaande fondsen, informal investors, alsmede management en oprichters/aandeelhouders.