Werken bij CORP.

CORP. is een no-nonsense nichekantoor gevestigd aan de De Lairessestraat in Amsterdam. CORP. is opgericht in 2006 door vier ambitieuze advocaten die cliënten op een fundamenteel andere manier wilden gaan bedienen dan de grote kantoren: pragmatisch, persoonlijk en direct. Zoveel jaar later zijn dit nog steeds de eigenschappen die CORP kenmerken.

Onze advocaten zijn straight to the point en als je met ons aan tafel zit kun je altijd rekenen op onze volle aandacht. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten maar ook voor onze advocaat-medewerkers, die vanaf dag 1 meedraaien in de praktijk van onze partners.
Wij houden van mensen die net als wij weten wat ze willen en moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan. Als advocaat-medewerker krijg je alle steun in het opbouwen van je eigen praktijk en heb je al snel zelfstandig contact met cliënten. Onze gespecialiseerde advocaten hebben gewerkt bij diverse grote internationale advocatenkantoren en dragen hun kennis en ervaring graag over aan veelbelovende nieuwe kantoorgenoten.

CORP. combineert een gezonde work-life balance met ondernemerschap en een grote betrokkenheid bij onze cliënten. We hebben een informele en open werksfeer. We staan borg voor een goede opleiding en uitstekende begeleiding van onze medewerkers.

CORP. is op zoek naar een advocaat-medewerker Corporate Litigation 

CORP. is op zoek naar een advocaat-medewerker Corporate Litigation.

Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een (corporate) procespraktijk dan komen we graag met je in contact.

In de litigationpraktijk van CORP. werk je aan uitdagende zaken op het gebied van aandeelhoudersgeschillen, post-overname claims, governance disputen, bestuurdersaansprakelijkheidsclaims en conflicten over de beëindiging van samenwerkingsverbanden. We staan cliënten bij in aansprekende enquêteprocedures en civiele en arbitrageprocedures, maar adviseren ook veelvuldig in corporate governance vraagstukken of in het kader van alternatieve geschilbeslechting. Onze focus ligt bij het ondernemingsrecht, maar het vermogensrecht en het civiele procesrecht behoren uiteraard tot onze toolkit.

Als litigation advocaat ben je nauw betrokken bij de zaak, heb je veel cliëntcontact en krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Er is veel aandacht voor opleiding, begeleiding en learning on the job. CORP. biedt een fijne werkomgeving in een prachtig kantoor in Amsterdam Oud Zuid, een aantrekkelijk beloningspakket en een informele setting met een prettige werk-privé balans.

Hoewel ervaring in corporate geschillen onze voorkeur heeft, worden ook kandidaten met ervaring in een bredere vermogensrechtelijke procespraktijk uitgenodigd om te solliciteren.

Mail of bel Olav Heuts voor meer informatie.

M&A / PE advocaat

Ter versterking van haar M&A private equity team is CORP. op zoek naar een gevorderde advocaat-stagaire / junior-advocaat medewerker.

Mail of bel Paul van den Belt voor meer informatie.

Advocaat-medewerker

Wij zijn altijd geïnteresseerd om in contact te komen met veelbelovende advocaat-medewerkers.

Mail of bel Paul van den Belt voor meer informatie.

Ben jij een ambitieuze aanpakker die samen met ons de toon wil zetten in de corporate praktijk? Een ondernemende en pragmatische professional die niet om de hete brei heendraait maar net als wij zegt waar het op staat? Mooi, let’s get straight to the point.

Neem contact op met Paul van den Belt of Olav Heuts voor een kennismaking.