Werken bij CORP.

CORP. is een no-nonsense nichekantoor gevestigd aan de De Lairessestraat in Amsterdam. CORP. is opgericht in 2006 door vier ambitieuze advocaten die cliënten op een fundamenteel andere manier wilden gaan bedienen dan de grote kantoren: pragmatisch, persoonlijk en direct. Zoveel jaar later zijn dit nog steeds de eigenschappen die CORP kenmerken.

Onze advocaten zijn straight to the point en als je met ons aan tafel zit kun je altijd rekenen op onze volle aandacht. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten maar ook voor onze advocaat-medewerkers, die vanaf dag 1 meedraaien in de praktijk van onze partners.
Wij houden van mensen die net als wij weten wat ze willen en moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan. Als advocaat-medewerker krijg je alle steun in het opbouwen van je eigen praktijk en heb je al snel zelfstandig contact met cliënten. Onze gespecialiseerde advocaten hebben gewerkt bij diverse grote internationale advocatenkantoren en dragen hun kennis en ervaring graag over aan veelbelovende nieuwe kantoorgenoten.

CORP. combineert een gezonde work-life balance met ondernemerschap en een grote betrokkenheid bij onze cliënten. We hebben een informele en open werksfeer. We staan borg voor een goede opleiding en uitstekende begeleiding van onze medewerkers.

M&A / PE advocaat

Ter versterking van haar M&A private equity team is CORP. op zoek naar een gevorderde advocaat-stagiaire / junior-advocaat medewerker (2-4 jaar).

Mail of bel Paul van den Belt voor meer informatie.

Advocaat-medewerker

Wij zijn altijd geïnteresseerd om in contact te komen met veelbelovende advocaat-medewerkers.

Mail of bel Paul van den Belt voor meer informatie.

Ben jij een ambitieuze aanpakker die samen met ons de toon wil zetten in de corporate praktijk? Een ondernemende en pragmatische professional die niet om de hete brei heendraait maar net als wij zegt waar het op staat? Mooi, let’s get straight to the point.

Neem contact op met Paul van den Belt of voor een kennismaking.